Home » Jedna odluka vas dijeli od potpuno drugačijeg života
Magazin

Jedna odluka vas dijeli od potpuno drugačijeg života

Unutar  ovog teksta ću podijeliti sve što sam naučio o promjenama i moć svakodnevne hrabrosti. Svideće vam se ono što ćete uraditi naučiti.

Najkul dio će biti kada počnete koristiti Pravilo i sami vidite rezultate. Nećete se samo probuditi i shvatiti koliko ste se držali nazad. Takođe ćete probuditi snagu koja je bila u vama sve vreme. Dok čitate priče na ovim stranicama, možda ćete čak i shvatiti da jeste ranije koristio “5SecondRule”.

Ako se osvrnete na svoj život i razmislite o nekima od najvažnijih trenutaka, garantujem da ste promenili život odluka isključivo na instinktu. Za pet sekundi ravno, napravio si, ono što ja zovem, „prvo srce odluka.” Ignorirali ste svoje strahove i pustili da vaša hrabrost i samopouzdanje govore
za tebe. Pet sekundi hrabrosti čini svu razliku.

Samo pitaj Catherine. Kada je prvi put saznala za “5SecondRule” kod nje Izvršnog rukovodstva kompanije van lokacije, to ju je natjeralo da shvati da je koristila Pravilo doneti jednu od najvažnijih odluka u svom životu – jednostavno to nije shvatila vrijeme.

Godine 1990. ubijena je njena sestra Trejsi i Ketrin se vratila kući pomozi. Tada je “odluka od 5 sekundi” promijenila ne samo njen život “već mnoge
i drugi.” Odlučila je da odgaji sestrina „dva malena“ koja su „ostala“ iza” kada je Trejsi umrla.

Podijeli ovaj sadržaj:
Tags