Home » Kako jedan jednostavan alat može raditi na toliko moćnih načina?
Magazin

Kako jedan jednostavan alat može raditi na toliko moćnih načina?

Odlično pitanje. Pravilo “5SecondRule” uvijek radi samo na jednoj stvari – VI. Imate veličinu u sebi. Čak i na najnižoj tački, veličina je tu. Pravilo će vam dati i jasnoću da čujete tu veličinu i hrabrost da djelujete to.

Koristeći Pravilo, otkrio sam hrabrost da radim stvari koje sam potrošio godine razmišljao i pravdao se za. Samo kroz akciju sam otključao moć u meni da postanem osoba kakva sam oduvek želela da budem. I samopouzdanje koje pokazujem na TV-u, na internetu i na sceni je ono što ja zovem „Pravo Samopouzdanje.”

Izgradio sam pravo samopouzdanje tako što sam naučio kako da poštujem svoje instinkte djelima da ožive u stvarnom svetu. Namjerno koristim riječ “čast”. To je šta radite kada koristite Pravilo. Poštuješ sebe. Ti si zagovaranje vaših ideja. I svaki put kada ga koristite, napravite korak bliže tome da budete osoba kojoj je zaista suđeno da budete.

Promenio sam se od osobe koja samo razmišlja o mojim idejama da imam samopouzdanja da ih dijelim, djelujem i slijedim njima. Ako dosljedno koristite Pravilo i poštujete svoje instinkte djelima, potpuno ista transformacija će se dogoditi i vama.

Nekoliko dana nakon što je naučila Pravilo, iskoristila ga je da prestane razmišljati o prijavi časove i zapravo to radi, što je bilo nešto što je „želela da radi, ali dugo se pravdao.”

Podijeli ovaj sadržaj:
Tags